Gruppträningsinformation

 • Du som medlem kan boka dig själv genom att logga in under ”Boka Pass” med din mail samt dina 4:a sista i ditt personnummer.
 • Du kan boka dig på frivilligt antal gruppträningspass, dock bara två veckor framåt.
 • Om du glömmer att avboka dig från ett pass blir du passfryst i 8 dagar. Därefter kan du boka dig på pass åter igen.
 • Din bokade plats blir automatiskt ”drop in” om du inte checkat in fem minuter före passtart.
 • Om gruppträningspasset är fullbokat kan du alltid boka dig som reserv.
  Som reserv får du sedan ett mail om du kommit med in på passet.

Fler frågor?
Ring oss på 0413-20552 eller maila nyfiken@goodlifehoor.se

Vill ni HYRA INSTRUKTÖR för att köra ett gruppträningspass?
Är ni en förening eller ett gäng kompisar som gemensamt vill testa något av våra gruppträningsspass så fixar vi det! Skicka en intresseanmälan till nyfiken@goodlifehoor.se. 

Pris:
250 kronor för instruktören.
50 kronor för alla icke medlemmar.
(Kostnadsfritt för medlemmar)

Mixpass


55+ Styrka-Kondition


(Start i mitten av mars)

Här bestämmer Malin vad som ska göras i veckan och hon utlovar variation i form av spinning, löpning, intervaller, cirkelträning, kondition och styrka. Man kanske börjar med spinning i 20 min för att sedan springa intervaller i 20 min för att sen avsluta med styrka. Det kan också vara distanslöpning under hela passet. Mixpasset är perfekt för dig som gillar variation i din träning och vill blanda styrka, kondition och teknik.

– Malin

55 + Styrka-Kondition är ett varierat pass för dig som vill träna med andra i din ålder. Personalen på Goodlife lägger upp ett pass i ca 30 minuter som ni utövar i grupp. Ni använder redskap såsom boxningshandskar, bollar, skivstänger osv. 

Oavsett hur gammal du är och om du inte har tränat så kan du förebygga åldersrelaterade fysiska och psykiska förändringar. Män och kvinnor kan förbättra såväl kondition och uthållighet som balans, styrka och rörlighet.

 • Konditionsträning kan påverka riskfaktorer för hjärt- och kärlsjukdom.
 • Styrketräning leder till ökad muskelmassa och muskelstyrka samt en förbättrad funktionsförmåga.
  Fysisk aktivitet och träning påverkar också benmassa, balans, koordination och rörlighet.

Forskningen är entydig: Det är ALDRIG FÖR SENT att börja träna.
Och oavsett ålder ger träning goda hälsovinster.

Sebastian, Aje & Fitim

Redskapsfys


Spinning


Här tränar Ulrika er i cirka 1 h. Vi kör med de olika redskapen vi har i gymmet. Detta är ett pass med full fart och passet kan se väldigt olika ut från gång till gång. Träning kan vara med kroppsvikt, kettlebells, skivstänger, gummiband, viktskivor m.m. Vi varvar kondition med styrka under 1 h och vi lovar er ett fartfyllt och kul pass för alla.

– Ulrika

Spinning är en intensiv träningsform där du bygger upp din kondition och styrka samtidigt som du bränner fett! Hjärta och lungor får jobba och muskulaturen i lår och vader stärks. Passar dig som vill ha ett konditionskrävande pass och vi garanterar att du kommer att svettas!

– Micke & Malin

Helkroppsfys


DAG-FYS


Helkroppsfys är ett allroundpass där vi tränar hela kroppen. Här utmanas du i tuff träning med både cardio & styrka. Det är ett varierande upplägg där vi bland annat använder skivstänger, kettlebell, sandsäckar, cirkelträning och vår egna kroppsvikt. 

– Camilla

DAG-Fys är ett träningspass för dig som vill ge 110 % i 30 minuter med instruktör. Upplägget är: Du kommer till Goodlife och tränar cardio på egen hand i 30 minuter (välj själv mellan löpband, crosstrainer, stairmaster, roddmaskin eller cykel) – därefter blir det 30 minuter med instruktör. Här utmanas du i tuff träning med pulshöjande övningar och styrka i varierande upplägg såsom intervaller, parövningar och cirkelträning. 

– Sebastian, Aje & Fitim